Кличко пообіцяв до кінця року відкрити одну станцію метро на Виноградар

метро виноградар

Міський голова Києва  розказав про перспективи відкриття станції метро на Виноградар у інтерв’ю “Радіо Свободі”.

Кличко пообіцяв відкрити станцію до кінця 2021 року.

Відповідаючи на питання про будівництво метро на Виноградар, Кличко зазначив, що постійно перевіряє його.

“У німців є хороше прислів’я: “довіра – добре, але контроль – це завжди краще”. Тому особисто виїжджаю на всі ключові об’єкти, на власні очі перевіряю кожен. Неодноразово виїжджав на будівництво гілки метро. З 1 тис. 300 метрів під землею вже понад 900 метрів прокладені. Залишилося ще кілька речей. Там трохи є порушення за термінами. Але компанія “Київметробуд” гарантує, що до кінця року ми зможемо відкрити станцію”, – сказав він.

“Як мінімум одна станція цього року має бути відкрита”, – зазначив Кличко, додавши при цьому, що “все профінансовано, ніяких проблем не повинно бути”.

Крім того, на питання про метро на Троєщину, Кличко зазначив, що “без моста це метро побудувати неможливо”. “У “тілі” моста ще лінія метро. Зараз йдуть проектні роботи, я не буду розповідати казок, але питання будівництва метро – це, я думаю, 4-5 років. Це – непростий напрямок”, – сказав він.

Next Post

Лукашенка позбавили звання почесного доктора КНУ ім. Шевченка

Пн Чер 7 , 2021
Вчена рада Київського національного університету імені Шевченка в понеділок, 7 червня, позбавила Олександра Лукашенка звання почесного доктора. Про це пише BBC News Україна. Київський національний університет має понад 80 почесних докторів, і це перше таке рішення в історії столичного університету. Раніше не існувало навіть процедури позбавлення почесного звання, її розробили […]
Університет Шевченко

Можливо ви пропустили?