Пожежники не могли проїхати: названа причина смертельної пожежі в Києві

Рятувальники не змогли вчасно допомогти постраждалим від пожежі 20 грудня жителям багатоповерхівки на Виноградарі (Київ), тому, що городяни перетворили двір в несанкціоноване паркування.

Про це повідомляє “Апостроф” з посиланням на ТСН.

Тоді близько 21:00 сталася пожежа у квартирі на 9-му поверсі 16-поверхівки за адресою провулок Квітневий, 6. Рятувальники оперативно приїхали на виклик, але відразу почати гасити пожежі не змогли – службова машина не проїхала на подвір’я, який городяни заставили автівками. Рятувальникам довелося розвертатися і повертатися на місце події на легковому автомобілі. Пожежні рукави з водою тягнули за 30 і за 100 метрів від палаючої багатоповерхівки. Тому на локалізацію пожежі витратили в три рази більше часу – дві години.

Коли пожежники піднялися в квартиру, де і відбувся спалах, то виявили там тіла 56-річного господаря та його співмешканки. Вони померли від отруєння чадним газом. Перед смертю розпивали спиртні напої. Пожежники кажуть, що займання сталося від недопалка, яка не загасили в попільничці.

Під час пожежі погане самопочуття виникло ще 4 людей. Це дві жінки і двоє дітей. Їх госпіталізували.

Next Post

Під Києвом працівник побив жінку та викрав авто.

Нд Гру 22 , 2019
У суботу, 21 грудня, в Макарівському районі під Києвом, біля села Мотижин, мисливці знайшли важко побиту жінку, над якою познущався її колишній працівник. Правоохоронцям вдалося відновити хронологію подій: 45-річна киянка приїхала в дачний будинок на Макарівщині і ввечері планувала повертатися додому. Чоловік, який працював у них раніше з будівництва, попросив […]

Можливо ви пропустили?