“Київметробуд” не має графіку закінчення будівництва метро на Виноградарі

метро виноградар

АТ “Київметробуд” не представило деталізований графік завершення будівництва метро на Виноградар, хоча воно має бути введено в експлуатацію до кінця 2022 року.

Про це стало відомо з протоколу наради щодо будівництва ділянки Сирецько-Печерської лінії метрополітену.

Відомо, що на нараді акціонерне товариство “Київметробуд” не представило ні деталізований графік завершення будівництва метро на Виноградар, ні перелік субпідрядних організацій із зазначенням видів виконуваних робіт та місцем їх виконання.

Тому присутні наголосили, що “Київметробуду” необхідно закінчити перевірку проєктної документації та повідомити про результати КП “Київський метрополітен”.

За даними документу, нарада закінчилась зобов’язанням генерального директора “Київметробуду” надати деталізований графік завершення робіт з будівництва метро на Виноградар.

Також він мусить надати перелік субпідрядних організацій, які працюватимуть на перетині проспекту Правди та вулиці Межової.

Разом з цим, глава компанії повинен буде надати графік, із зазначенням фінансування та термінів постачання комплектуючих для ремонту тунелепрохідницького механізованого комплексу “Неrrеnknесht” для виконання робіт з будівництва лівого перегінного тунелю.

Нагадаємо, СБУ спіймали агента спецслужб РФ

Next Post

У Києві екс-співробітницю відділення “Укрпошти” підозрюють у розкраданні марок на 800 тисяч гривень

Сб Січ 29 , 2022
Дарницькою окружною прокуратурою Києва повідомлено про підозру колишній заступниці начальника одного із столичних відділень АТ “Укрпошта”. Колишню співробітницю “Укрпошти” підозрюють у наданні поштових марок на загальну суму близько 800 тис. гривень. Про це  стало відомо із повідомлення прес-служби Київської міської прокуратури. “Посадовець у період з липня по серпень 2019 року, […]
марки

Можливо ви пропустили?