“Дякую кожному поліцейському”: голова Нацполіції Києва Андрій Крищенко все таки подав у відставку

Крищенко

Андрій Крищенко, начальник Головного управління Національної поліції у Києві, подав у відставку. Відповідний рапорт був схвалений.

Правоохоронець заявив, що пишається результатами роботи та подякував колегам. Про це 11 серпня він повідомив у “Фейсбуці”.

У дописі Крищенко зазначив, що виконувати функції з охорони громадського порядку поліцейським доводиться цілодобово. Напружений графік і щоденне навантаження не заважають залишатися професіоналами. Причини відставки він не назвав. Крищенко позитивно оцінив результати своєї діяльності: “Завжди вважав і вважатиму: найцінніше, що маю у житті – це люди”.

Крищенко керував столичною поліцією з кінця 2015 року. Під час російського вторгнення в Донецьку область у квітні 2014 року обороняв будівлю Горлівського управління міліції при спробах захоплення його проросійськими сепаратистами.

 

 

Next Post

Дрифт Red Bull: прокуратура вилучила автомобілі

Ср Сер 11 , 2021
Вчора ввечері, 10 серпня, Київська міська прокуратура вилучила авто з лого компанії Red Bull, які вчора вранці дріфтовать по Софійській площі столиці. Про це в Facebook повідомила Надія Максимець, прес-секретар столичної прокуратури. За її словами, обидва автомобілі, які влаштували в центрі Києва дрифт під час несанкціонованих зйомок, були вилучені вже […]
Дріфт

Можливо ви пропустили?