В суботу в Києві громадський транспорт змінить роботу: схеми маршрутів

16 лютого в Києві частково змінить роботу громадський транспорт. Це пов’язано з проведенням продуктових ярмарків. Всього змінять трасу 5 маршрутів транспорту.

Продавати їжу будуть на вулицях країни Йордану й Марини Цвєтаєвої, Лисківській та Татарській. Про це Інформатор повідомляє з посиланням на офіційний сайт КП «Київпастранс».

Рух транспорту тимчасово буде здійснено за такими трасах:

  • Тролейбус №34: вулиця Північна – проспект Героїв Сталінграду (з заїздом на станцію метро «Мінська») – проспект Степана Бандери. Таким чином, тролейбуси їздитимуть за скороченим маршрутом, не доїжджаючи постійної кінцевої зупинки на станції метро «Почайна»;
  • Тролейбус №37а буде їздити по маршруту тролейбуса №37, без заїзду на вулицю Миколи Закревського;
  • Автобус №6 буде їздити від Дарницької площі до вулиці Милославської, однак без заїзду на вулицю Лісківська;
  • Автобус №31 їздитиме за власним маршрутом від станції метро «Політехнічний інститут» до вулиці Нагірній, однак без заїзду на Татарський провулок.
  • Автобус №61 їздитиме від залізничної платформи «Троєщина» до вулиці Милославської, однак без заїзду на Радунська і Лісківська вулиці.

Next Post

Дизайнер створила карту Києва з локаціями, де знімали закордонні кліпи і рекламні ролики

Сб Лют 16 , 2019
Дизайнер Сніжана Чернецька розробила карту Києва, де позначені 64 локації зйомок зарубіжних кліпів, художнього та рекламного відео. На карті враховані ті роботи, які знімали іноземні фахівці в столиці України з 2005 по 2018 рік. Найбільше епізодів зняли в Шевченківському районі (20), а більше різноманітних робіт – в Солом’янському (21). Найменша […]

Можливо ви пропустили?