Директора комунального підприємства, яке хотіло придбати елітний позашляховик, звільнено, – Кличко

 Віталій Кличко заявив, що йому довелося звільнити керівника одного з комунальних підприємств, що оголосило тендер на купівлю дорогого позашляховика. Про це голова КМДА повідомив у своєму Телеграм-каналі у четвер, 19 листопада.

“Керівнику комунального підприємства “Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд міста Києва” повідомили про звільнення. Тендер на придбання підприємством дорогого авто вже скасували”, – повідомив Кличко.

Нагадаємо, на сайті ProZorro з’явилася заявка про купівлю автомобіля Toyota Land Cruiser Prado від КП “Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м.Києва”. Виконання заявки очікувалося до 31 грудня 2020 року. Як з’ясувалося, на сайті офіційного дилера Toyota вартість Land Cruiser Prado Prestige+ дорівнює 1,47 мільйона гривень.

Віталій Кличко в своєму повідомленні зазначив, що рішення про купівлю нового дорогого автомобіля керівництво підприємства ухвалило самостійно. За словами Кличка, дане рішення суперечило протоколу, згідно з яким проводяться всі закупівлі комунальних підприємств. Мер Києва заявив, що КП повинно було погоджувати ініціативу з профільним департаментом та Департаментом внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА.

“Керівник КП “Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд” не повідомив про наміри оголосити відкриті торги на придбання дорогого позашляховика ні заступнику голови КМДА, який відповідає за дорожньо-транспортну галузь, ні Департаменту транспортної інфраструктури, ні Департаменту внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА. Торги сьогодні вже скасовані. А директору комунального підприємства повідомили про звільнення. Не можуть чиновники поводитися так нахабно і безсовісно із коштами міського бюджету, коштами киян. І це повинні розуміти всі, хто працює у владі!”, – зазначив Кличко.

Читайте також: На будівництві аероекспресу Київ-Бориспіль розікрали 9 мільйонів

 

 

Next Post

ДБР викликало на допит лідерів Євромайдану у справі "про держпереворот"

Чт Лис 19 , 2020
Державне бюро розслідувань викликає на допити людей, які були лідерами Євромайдану. Заявником у справі є Ренат Кузьмін – чинний нардеп від ОПЗЖ. Про це в своєму Telegram-каналі повідомила шеф-редакторка LB.ua Соня Кошкіна. “1 жовтня ДБР відкрило кримінальне провадження № 42020000000001885 по справі щодо державного перевороту. У зв’язку з подіями Майдану”, […]
Беркут Майдан

Можливо ви пропустили?