Тищенко зірвав виліт рейсу літака з Києва через те, що знімав відео

Тищенко
Скріншот з відео

Виліт літака Київ-Ужгород був зірваний через народного депутата Миколу Тищенка. Вранці 23 червня він вирішив знімати відео прямо на злітній смузі.

Про це повідомив з місця інциденту журналіст Віталій Глагола на своїй сторінці в Facebook.

“Виліт з Ужгорода до Києва затримали, оскільки Коля Тищенко знімав відео з кількох дублів. Мали вилетіти о 9: 30. Зараз вже 9:37, а літак навіть не поїхав по руліжній смузі”, – повідомив Глагола.

Він додав, що Микола Тищенко під’їхав до літака не з усіма пасажирами, а окремо, на автомобілі Державної прикордонної служби. За словами журналіста, автомобіль чекав, поки нардеп зніме своє відео, а тільки після цього поїхав.

Пізніше він повідомив, що Микола Тищенко закінчив відеозйомку і зайшов на борт літак, останнім. Тільки після цього літак почав готуватися до зльоту.

 

Next Post

Спека протримається до кінця тижня, але з опадами на вихідні

Ср Чер 23 , 2021
Про це повідомила метеоролог Наталка Діденко на своїй сторінці у фейсбук. Далі приводимо пряму мову Наталії: “У таку спеку спочатку пірнемо у наші моря та річки, а потім вже подивимося, що там – завтра) Як ви можете побачити на карті температури води у Чорному, Азовському морях та Дніпрі – водичка […]
Погода в Україні

Можливо ви пропустили?