Топ лайфхаків при купівлі авто

Hyundai

Бажаєте купити власне авто, але побоюєтесь неякісного товару? З нашими лайфхаками ви зможете знайти саме те, що вам потрібно, і придбати автівку за привабливою ціною.

Як не помилитися, купуючи авто з рук?

Автомобіль з пробігом коштує дешевше. А якщо уважно вивчити пропозиції, наприклад, на сервісі OLX, можна знайти дуже непоганий варіант за невеликі гроші. Але перш ніж відгукнутися на оголошення, варто відправитись на автобазар Біла Церква має місця, де можна придивитися до моделей та зробити вибір. Отже, щоб здійснити покупку будь-яким способом, читайте лайфхаки:

 

  • уважно перевіряйте автівку, особливо якщо вона має великий пробіг або стан коліс чи салону вказують на тривале використання;
  • не соромтеся задавати питання, якщо ж продавець не може чітко відповісти, відхиляйте угоду;
  • запрошуйте на огляд спеціаліста або домовляйтесь про перевірку машини на станції техобслуговування;
  • зазирніть під килимки — пліснява та сирість не є добрими знаками: можливо, така автівка колись «ковтнула» води, а це не може не зазначитися на її якості.

 

Про перевірку документів писати не будемо, адже цілком зрозуміло, що і в авто, і в її власника з ними все повинно бути добре. Ніяких судових справ, ніяких кредитів і наявність права власності на машину — обов’язкові.

Правила покупки в салоні

В салоні є дуже невелика ймовірність бути обманутим. Отже, перевіркою машини тут займатися не слід. Але слід замислитись, як можна і нове авто придбати, і гроші зекономити.

Next Post

Скульптури, оглядові майданчики і зелена зона: в Києві відкрили після реконструкції Пейзажну алею

Сб Тра 29 , 2021
У Києві відкрилася Пейзажна алея, яку вдруге закрили на реконструкцію. Під час ремонту зробили зовнішнє освітлення, поставили гранітне покриття і підпірні стінки. Про це повідомили в прес-службі КМДА. На оновленому верхньому плато Пейзажній алеї вимостили гранітне покриття, влаштували оглядові майданчики, нову зливову каналізацію. Також відремонтували сходи, підпірні стіни, покриття тротуарною […]
Пейзажна аллея

Можливо ви пропустили?