Скульптури, оглядові майданчики і зелена зона: в Києві відкрили після реконструкції Пейзажну алею

Пейзажна аллея

У Києві відкрилася Пейзажна алея, яку вдруге закрили на реконструкцію. Під час ремонту зробили зовнішнє освітлення, поставили гранітне покриття і підпірні стінки. Про це повідомили в прес-службі КМДА.

На оновленому верхньому плато Пейзажній алеї вимостили гранітне покриття, влаштували оглядові майданчики, нову зливову каналізацію.

Також відремонтували сходи, підпірні стіни, покриття тротуарною групи арт-об’єктів, встановили сучасне освітлення, систему відеоспостереження, кнопки сигналу тривоги і влаштували нові газони.

“Родзинкою Пейзажній алеї тепер будуть не тільки скульптури, але і лавочки. Загальна протяжність нових лавок на алеї складає майже 400 метрів. І їх ще продовжать встановлювати. Найдовша окрема лавка на променаді досягає довжини близько 50 метрів”, – сказав мер Києва Віталій Кличко .

За його словами, роботи з реконструкції нижньої частини Пейзажній алеї вже почалися, їх планують завершити до серпня цього року.

Next Post

Хто допоможе створити навколо Києва обхідну дорогу

Сб Тра 29 , 2021
Укравтодор буде співпрацювати з однією з найбільших будівельних компаній США «Bechtel Overseas Corporation» в рамках реалізації проекту Київської обхідної дороги. Вже навіть підписано меморандум. В Укравтодорі розповіли, що Bechtel Overseas Corporation — світовий лідер у з питань інжинірингу, закупівель та будівництва. 22 роки поспіль посідає перше місце у рейтингу Engineering […]
Обхідна дорога

Можливо ви пропустили?