У Києві горіли склади будматеріалів

Столичні рятувальники ліквідували пожежу в металевому складському ангарі

Сьогодні, 30 серпня, сталася пожежа в металевому складському ангарі на вул. Миколи Хвильового, 1, що в Дарницькому районі столиці. Повідомлення про загорання надійшло до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Києві о 10:46.

По прибуттю на місце події вогнеборці встановили, що сталося загорання в металевому складському ангарі розміром 20х20 м на площі 400 кв. м, де, за попередніми даними, зберігались будівельні матеріали.

Вже о 11:26 пожежу було локалізовано, а о 12:26 – ліквідовано. Наразі продовжується робота з розбирання та проливання обгорілих конструкції, щоб не допустити повторного загоряння.

Загиблих та травмованих немає.

Причина виникнення пожежі наразі з’ясовується.

Next Post

Столична влада обіцяє, що опалювальний сезон розпочнеться вчасно

Пт Сер 30 , 2019
Київ готовий до опалювального сезону на майже 80%. Про це під час брифінгу щодо підготовки міста до опалювального сезону сказав заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, повідомляє кореспондент Укрінформу. “Сьогодні ми говорили про готовність теплоенергетиків — 90% готовності. Якщо говорити про загальну міську готовність, то це приблизно 75-80%. Треба встигнути замінити […]

Можливо ви пропустили?