У Києві зловили проплачених мітингувальників за “канали Медведчука”

нацкорпус

Активісти “Нацкорпусу” зловили групу молодих людей, які на камеру зізналися, що приїхали “за 500 гривень постояти на мітингу за три канали”

Про це повідомляє Telegram-канал “Черговий ООС“.

У коментарі до відео зазначається, що мітингувальників було більше, але при появі активістів “Нацкорпусу” вони втекли. Ті, що залишились, під відеозапис зізнались у тому, що приїхали на мітинг за гроші.

“Нам по 17 років. Ми приїхали з міста Васильків. Інформацію отримали з Telegram-каналу Богдана Мельниченка. Платять 500 гривень за мітинг. Просто постояти. За три телеканали”, – розповів один з проплачених мітингувальників і запевнив, що більше на такі мітинги приходити не буде.

Раніше ми повідомляли, що за тим, як прибирають вулиці від снігу можна спостерігати онлайн.

Next Post

Скандальну проросійську викладачку із НПУ ім. Драгоманова відсторонили від занять

Пн Лют 8 , 2021
Професорку кафедри культурології та філософської антропології НПУ імені Драгоманова Євгенію Більченко відсторонили від викладання. Однак із університета її не звільнили. Натомість, рекомендують зосередитися на науковій діяльності. Про своє відсторонення Більченко повідомила у коментарі hromadske.ua. Більченко зазначила, що університет їй не надав жодного документального підтвердження щодо відсторонення від занять. Однак доступу […]
Євгенія Більченко

Можливо ви пропустили?