У разі локдауну доступ до ялинки на Софіївській площі можуть обмежити

новий рік

Якщо уряд введе локдаун на зимові свята поліція може обмежити доступ до Софійської площі в Києві на новорічні свята.

Про це розповів керівник головного управління Національної поліції у Києві Андрій Крищенко.

“Ми завжди в посиленому режимі працюємо на Новорічні свята. Навесні, у квітні і травні, в нас також було завдання не допустити скупчення людей і ми ж справилися”, – сказав він.

Втім, за словами Крищенка, до таких дій правоохоронці вдадуться лише в тому випадку, якщо влада вирішить нарешті ввести реальні карантинні обмеження.

“Поліція може обмежити доступ до території, і вони там не зберуться. Грубо кажучи, ми можемо обмежити захід на площу (Софіївську площу, – ред.). Якщо буде введена така заборона, то поліція за законом має право обмежити доступ людей до таких місць. А якщо хтось буде не виконувати законні вимоги поліції, то є адміністративна і навіть кримінальна відповідальність”, – сказав Крищенко.

Раніше ми повідомляли, що на Борщагівці у швидкісному трамваї перестали продавати паперові квитки.

.

Next Post

Поліцейські Київщини затримали чоловіка, який організував міжнародний канал торгівлі людьми

Пт Гру 4 , 2020
Зловмисник вербував жінок, які опинились у скрутному матеріальному становищі, та переправляв їх через державний кордон для подальшої сексуальної експлуатації у порноіндустрії. Викрили його злочинну діяльність оперативники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції столичної області спільно зі слідчим відділом Києво-Святошинського відділу поліції та за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури. […]
торгівля людьми

Можливо ви пропустили?