У Києві частина моста обрушилася на автомобіль

У четвер, 12 вересня, в Києві на автомобіль впала частина аварійного моста.

Про це повідомляє користувач мережі Наталія Подобреева в Facebook.

Інцидент стався о 16:42 по вулиці Богатирській під мостом вулиці Лугова (в бік Вишгорода). На машину Подобреевой впав шматок конструкції, який відвалився від моста.

“Цей шматок моста пробив мені лобове скло і завдав матеріальні та моральні збитки. З матеріальним все зрозуміло, скло автомобіля коштує чимало і підлягає заміні. Моральний – це той жах, який я відчула, коли тобі щось з сильним глухим ударом звалюється на голову , і ти розумієш, що якби не броньована плівка, якою обклеєно скло якраз на такий випадок (один з мільйона), то ушкодження були б на обличчі, руках, очах … від вщент розлетівся лобового вікна … “, – написала вона.

Дівчина викликала на місце поліцію і лікарів швидкої медичної допомоги. Також прибули і працівники “Київавтодору”, які лише вибачилися перед постраждалої.

https://www.facebook.com/100000462659167/videos/3588089787883074/

Напомним, в Деснянском районе Киева женщина рухнула с трамвайного моста.

Next Post

Безпечна столиця: Київ увійшов у ТОП-50 міст світу з найбільшим покриттям камерами відеоспостереження

Пт Вер 13 , 2019
Столиця посіла 49-е місце у світовому рейтингу міст, покритих камерами стеження. Дослідження сайту comparitech.com виявило, що в Києві індекс камер на 1000 жителів склав 2,10. Цікаво, що у даному рейтингу українське місто випередило столицю Італії – Рим із індексом 1,96 камер. На одну позицію вище Києва з індексом 2,16 розмістилося місто Кардіфф […]
Камера наблюдения Киев

Можливо ви пропустили?