Над пам’ятником Данте в Києві познущались вандали

На Володимирській гірці в центрі Києва від рук вандалів постраждав пам’ятник італійському поету Данте Аліг’єрі. Невідомі знову відбили голову мармуровому орлу.

Відзначимо, що цей орел вже не перший раз страждає від рук вандалів. В останній раз йому відбили голову в грудні 2019 року.

У департаменті міського благоустрою  розповіли, що відповідальність за збереження пам’ятника несе балансоутримувач території. Також він відповідає за його санітарно-технічний стан. Але незабаром на місце повинен виїхати інспектор з благоустрою – він складе відповідний акт про пошкодження пам’ятника. Коли монумент приведуть в порядок, поки невідомо.

Нагадаємо, що цей пам’ятник у парку на Володимирській гірці було встановлено в 2015 році. Він знаходиться недалеко від перетину вулиць Трьохсвятительської та Костьольній.

Джерело

Next Post

Ветерана АТО і експравоохоронця затримали за підозрою у мінуванні офісного приміщення у Києві

Чт Вер 3 , 2020
Колишньому правоохоронцю та чоловіку, який проходив службу у зоні АТО повідомлено про підозру у замінуванні офісного приміщення у Києві. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Києва. “За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури №6 повідомлено про підозру двом особам, причетним до замінування офісного приміщення у центрі столиці”, – йдеться у повідомленні. Повідомляється, […]
мінування

Можливо ви пропустили?