Ожеледиця і сніг: синоптики розповіли про морозну тиждень Миколи в Україні

В Україні наступний тиждень, включаючи день Святого Миколая 19 грудня, буде морозною, з ожеледицею на дорогах і снігом в західних областях.
Про це повідомляє синоптик Наталія Діденко в Facebook, – передають ЗМІ.
“Найближчої ночі, 17 грудня, температура повітря складе -5-9 градусів, на північному сході до -10-13 градусів. Вдень у понеділок передбачається -3-8 градусів, на північному сході до -10 градусів, на півдні і в західних областях від 3 морозу до +1 градуса тепла “, – йдеться в повідомленні синоптика.
У Києві, 17 грудня, без опадів, на дорогах слизько. Найближчої ночі прогнозують -6-9 градусів, завтра вдень -4-6 градусів. Надалі в Україні буде морозно і сухо завдяки антициклону північного походження, і лише на Заході буде йти сніг.

Next Post

У Михайлівському соборі пластуни передали Вифлеємський вогонь митрополиту Епіфанію

Пн Гру 17 , 2018
У Михайлівському соборі українські пластуни передали новообраному предстоятелю Православної церкви України митрополиту Епіфанію привезений з Відня до Києва Віфлеємський вогонь миру. Про це повідомляє прес-служба української скаутської організації “Пласт” в Facebook. “У Михайлівському Золотоверхому соборі відбулася церемонія передачі Вифлеємського вогню миру громаді Києва. Вже 22 рік поспіль члени Пласту привозять […]

Можливо ви пропустили?