У голови КОДА підтвердився коронавірус

Василь Володін

Глава Київської ОДА Василь Володін повідомив на своїй сторінці в Фейсбуці, що у нього в вихідні підтвердився коронавірус – ПЛР-тест дав позитивний результат.

Василь Володін переносить хворобу в легкій формі, без ускладнень, це дозволило йому обмежитися амбулаторним лікуванням і самоізоляцією. Він продовжуває виконувати службові обов’язки в дистанційному режимі. Команда КОДА, за словами Володіна, працює, як правило, не менше без особистої присутності глави.

Володін закликав жителів Київщини дотримуватися запобіжних заходів – використовувати засоби захисту і антисептики, уникати скупчення людей і уважно ставитися до самопочуття.

Next Post

СБУ затримала в Києві податківця, який передавав в «ДНР» секретні дані

Вт Лют 23 , 2021
СБУ затримала в Києві високопоставленого податківця, який передавав в «ДНР» закриті бази даних. За версією слідства, затриманий підполковник податкової міліції ГУ України протягом тривалого часу передавав бойовикам персональні дані співробітників правоохоронних і розвідувальних органів України, інформацію про держоборонзамовлення і інші подібні відомості. Затриманому оголошено про підозру за трьома статтями КК […]
СБУ

Можливо ви пропустили?