На Київщині судитимуть мучителів тварин

У Київській області завершено досудове розслідування у відношенні двох осіб, які голодом заморили більше 20 тварин. Про це повідомляє прес-служба прокуратури регіону.

«Встановлено, що 21-річна жінка і 30-річний чоловік з 2017 року через платформу онлайн-оголошень в мережі Інтернет під виглядом надання постійного притулку тваринам брали в свій будинок тварин: а саме кішок і собак, які їм віддавали люди під опіку і зміст », – йдеться в повідомленні.

Пара проживала в орендованому будинку в одному з сіл Баришівського району. Зловмисники упродовж тривалого часу позбавляли кішок і собак їжі і води, що в подальшому призводило до їх виснаження і загибелі.

«З жовтня по листопад 2018 року ці фірми вбили 20 тварин, причиною смерті яких, згідно з висновком експертів, стала” алиментарна дистрофія “, яка також є фактором, який призвів до страждання тварин перед смертю від голоду і спраги», – уточнили в прокуратурі.

На даний момент відносно злочинців обвинувальний акт по ч. 3 ст. 299 КК України (жорстоке поводження з тваринами, що відносяться до хребетних, вчинене умисно, з корисливих мотивів, вчинене групою осіб, що призвело до загибелі більше 20 тварин) направлено до суду.

Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Next Post

Між Поштовою площею і Оболонню запускають річковий трамвай: розклад і ціни

Пн Сер 5 , 2019
Довгоочікуване офіційне відкриття маршруту на Оболонь відбудеться 10 серпня у парку Наталка (вулиця Оболонська Набережна, 9), повідомляється на сторінці Київського річкового вокзалу В день відкриття на гостей чекають аніматори, безкоштовний супровід ексурсовода, та знижки на квитки. Розклад рейсів: (Вихідні дні) ?Оболонь – Поштова пл. – 12:00, 16:00 ?Поштова пл. – […]

Можливо ви пропустили?