У Києві затримали чоловіка, який обстріляв гуртожиток

стрілянина

У столиці поліція затримала чоловіка, який зі своєї квартири обстріляв вікна гуртожитку на вулиці Красилівській. У киянина вилучили пневматичну гвинтівку та набої. Постраждалих немає, лише пошкоджені вікна будівлі.

Про стрілянину у гуртожитку правоохоронцям повідомила консьєрж. Слідчі одразу прибули на місце злочину та оперативно встановили, звідки вели вогонь та особу зловмисника.

стрілянина стрілянина

Підозрюваний – раніше несудимий киянин 1985 року народження. Мотиви стрілянини пояснити він не зміг, оскільки знаходився у стані алкогольного сп’яніння.

Йому повідомили про підозру за вчинення злочину, передбаченого ч. 4, ст. 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до 7 років позбавлення волі.

Next Post

Весною МОЗ дозволить вакцинувати від коронавірусу дітей старше 5 років

Вт Січ 11 , 2022
«Досвід інших країн, де вже проводять такі щеплення, показує, що це безпечно. Що завдяки щепленням від ковіду попереджають передчасну смертність, особливо на фоні важких соматичних захворювань», — зазначив Ігор Кузін. Він розповів про це в інтерв’ю BBC Україна. Він зауважив, що європейський регулятор ще не видавав рекомендацій щодо щеплення дітей […]
вакцинація дітей

Можливо ви пропустили?