У Києві намагались викрасти 100 тисяч медичних масок

Грабіжники представилися співробітниками СБУ і викрали медичні маски на суму близько 1 млн гривень

У Києві правоохоронці затримали групу осіб, які під загрозою застосування зброї викрали у підприємців 100 тисяч медичних масок на фоні введення карантину в Україні через коронавірус. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Повідомляється, що злочинна група 13 березня здійснила збройний напад на підприємців, викравши медичні маски на суму близько 1 млн гривень.

“Під час зустрічі з покупцями і перевантаження товару в їх авто, на місце події під’їхав автомобіль, з якого вибігла група чоловіків у спецодязі з предметами схожими на пістолети. Представившись працівниками СБУ та погрожуючи ймовірно зброєю, чоловіки поклали постраждалих на землю, догрузили товар і без будь-яких пояснень роз’їхалися в різні напрямки”, – повідомили в прокуратурі.

Правоохоронці затримали трьох осіб, причетних до злочину. Вони виявилися жителями Києва та Київської області віком від 26 до 42 років. Ніякого відношення до правоохоронних органів вони не мають.

Зараз вирішується питання про повідомлення їм про підозру у ч. 4 ст. 187 КК України та обрання міри запобіжного заходу

Джерело

Next Post

У Києві з 12-го поверху лікарні випав пацієнт

Вт Бер 17 , 2020
У столиці з вікна 12-ого поверху лікарні №12 Печерського району випав один із пацієнтів. Про це повідомляє УНН із посиланням на повідомлення очевидців нещасного випадку. Чоловік впав на припарковану автівку. Людина, яка випала з 12 поверху, перебуває у дуже важкому стані. Поліція Києва виїхала на місце події, повідомили у пресслужбі ГУНП […]

Можливо ви пропустили?