У Києві спіймали «мінера» лікарень: хто він і що йому загрожує

Кілька днів тому правоохоронці Києва отримали повідомлення про масове мінування медустанов столиці. В результаті правоохоронці ретельно обстежили 24 медичних закладів. Поліцейські не виявили жодних підозрілих предметів або небезпечних речовин.

В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу, яка телефонувала і затримали його. Про це Інформатор дізнався з повідомлення прес-служби поліції Києва.

Жартівником «мінували» лікарні виявився житель Київської області, 1983 року народження. Свій вчинок чітко пояснити поліцейським чоловік не зміг. Правоохоронці виявили та вилучили у нього речовий доказ – мобільний телефон, з якого він дзвонив в поліцію.

Співробітники слідчого відділу Шевченківського управління поліції почали кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує до шести років позбавлення волі.

Next Post

Киянка отримала два роки за те, що вкусила поліцейську

Пт Лип 19 , 2019
Деснянський райсуд Києва засудив жінку до двох років ув’язнення за напад на поліцейську під час затримання. Про це повідомили в прес-службі Патрульній поліції України. Так, інцидент стався близько 23:00 ще 13 вересня минулого року. Під час патрулювання на проспекті Миру правоохоронцям повідомили, що біля одного з закладів на землі сидить […]
Полиция-Киев

Можливо ви пропустили?