У Києві зняли обмеження на в’їзд великогабаритного транспорту

Увечері в понеділок було знято обмеження руху на в’їзд у столицю великовагових транспортних засобів і встановлено два мобільні пункти обігріву для водіїв.

“Станом на 20.00 6 лютого 2017р. знято обмеження руху на в’їзд у Київ р. великовагових транспортних засобів… Для водіїв, встановлено 2 мобільні пункти обігріву (Бориспільське шосе – в районі КП, у напрямку Борисполя, Гостомельське шосе – в районі КП, у напрямку смт. Гостомель), в яких вони можуть зігрітися і випити гарячого чаю”, – заявили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України.

Також рятувальники відзвітували, що для надання допомоги транспортним засобам, які потрапили в снігові замети, Головним управлінням ДСНС України в столиці виставлялися 9 спеціальних автомобілів підвищеної прохідності. Всього було задіяно 22 чоловіка особового складу.

Станом на 20.30 6 лютого, рятувальниками надано допомогу по буксирування 15 автомобілів великої вантажопідйомності. Особовий склад та техніка, яка була задіяна від ДСНС на спусках міста, повернулася в розташування своїх частин.

За прогнозом Українського гідрометцентру, 7 лютого температура повітря знизиться до 12-17 градусів морозу; у Києві очікується невеликий та помірний сніг.

Рятувальники закликають водіїв бути уважними та обережними на дорогах столиці і по можливості користуватися громадським транспортом, а пішоходів – обережно рухатися по тротуарах і переходити дорогу тільки у встановлених для цього місцях.

Next Post

Квартирних крадіїв затримали на столичному Печерську

Вт Лют 7 , 2017
Зловмисників затримали під час спроби втечі з місця злочину. Зловмисники зламали замки вхідних дверей помешкання, забрали цінні речі і спробували втекти на автомобілі, – повідомляє Нацполіця. Група квартирників, яку затримали ввечері, відрізняється від своїх «колег» особливою нахабністю: чоловіки скоїли злочин близько 18:30 години, тобто у час, коли їх може схопити […]
ДТП-Киев

Можливо ви пропустили?