У Києві поліцейські зупинили п’яного водія бензовозу

Бензовоз

Столичні патрульні завадили можливій трагедії з жахливими наслідками, зупинивши нетверезого водія автоцистерни з паливом.

Інспектори звернули увагу на вантажівку MAN, що порушувала правила дорожнього руху на вулиці Заболотного у Голосіївському районі на Теремках.

Поліцейські зупинили автоцистерну. Виявилося, що водій перевозив небезпечний вантаж. Патрульні запідозрили, що чоловік напідпитку, але той відмовився пройти огляд на стан сп’яніння, чим автоматично підтвердив свою провину. Судячи з фото вантажівки, оприлюднених правоохоронцями, автоцистерна належить мережі автозаправних станцій KLO.

Патрульні відсторонили водія від керування транспортним засобом та склали на нього протокол за ч.1 ст. 130 (Керування з ознаками сп’яніння) та постанову за ч.1. ст. 132-1 (Порушення правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів та правил проїзду великогабаритних і великовагових транспортних засобів) КУпАП.

Next Post

«Ми реально перегнули палку»: пасажирка, яка ненавидить українську мову, вибачилася за інцидент у таксі Києва

Вт Гру 7 , 2021
Пасажири, яких висадили з таксі у Києві, вибачилися за образи на адресу українців та української мови. “Таксую вже 3-й рік і такий випадок трапився вперше, особливо здивувало, що  пасажири й самі час від часу говорили українською”, – зазначив водій. Пізніше кадри інциденту з реєстратора Анатолій опублікував у Мережі, серед глядачів […]
таксист

Можливо ви пропустили?