Біля метро «Почайна» обвалився паркан шляхопроводу

13 травня на вулиці Новокостянтинівській, неподалік від метро «Почайна», обвалилася металева огорожа шляхопроводу.

Відео опублікував Київ Оперативний.

Кількадесят метрів паркану впало на газон і проїжджу частину. Ніхто не постраждав. Новокостянтинівський шляхопровід розташовано на межі Подільського та Оболонського районів. Зараз на місці працюють працівники ШЕУ Оболонського району.

У Київавтодорі заявили, що працівники прибрали уламки огорожі та посилюють кріплення перил. Ті частини паркану, що перебувають в аварійному стані, демонтують, а на їхньому місці облаштують тимчасове огородження. Уздовж шляхопроводу обмежено рух крайньою лівою смугою.

«Цей шляхопровід давно потребує ремонту. І стоїть у планах нашого підприємства на оновлення. Причини падіння конструкцій – з’ясовуємо», – повідомили сайту Сьогодні в Київавтодорі.

У корпорації також заявили, що збираються провести на шляхопроводі «масштабні ремонтні роботи». Запевняють, що вже розроблено проєкт капітального ремонту, який передбачає оновлення як самого шляхопроводу, так і усіх з’їздів.

Джерело

Next Post

Чи подорожчає проїзд у Києві після карантину: відповідь Кличка

Чт Тра 14 , 2020
Столична влада не розглядає питання підняття тарифів на проїзд у громадському транспорті після карантину. У КМДА зазначають, головне – без ексцесів повернути транспорт до нормальної роботи. Україна досі перебуває у режимі надзвичайної ситуації, тому відновлювати пасажирські перевезення слід з обережністю. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко на брифінгу у […]
Маршрутка

Можливо ви пропустили?