Зеленський прокоментував скандал з Мендель

Президент України Володимир Зеленський прокоментував конфлікт між його прес-секретарем Юлією Мендель і журналістом «Радіо Свобода» Сергієм Андрушком. 

«Я пана Андрушко бачив багато разів. Він журналіст, мені здається, веде він себе не зовсім коректно. По-перше, так чоловік не повинен вести себе по відношенню до жінки або до дівчини. Я внутрішньо прощав йому його поведінка по відношенню до мене. Якщо б я не був президентом, я б йому відповів по-іншому. Він здоровий хлопець, він нападає», — заявив президент під час прес-марафону.

Водночас, глава держави визнав, що поведінка Мендель була некоректною.

«Я вважаю, що він вів себе неетично. У момент, коли він не вперше, я говорю як людина, поводився некоректно, Юля як прес-секретар, не мала так реагувати, але емоційно… виснаженість, вже була емоційна виснаженість, вона теж людина… Дівчинку, в цьому випадку, буду захищати», — додав Зеленський.

Нагадаємо, Юлія Мендель відштовхнула журналіста «Радіо Свобода» Сергія Андрушка, коли він хотів поставити питання главі Офіса президента Андрію Богдану та президенту України Володимиру Зеленському. Після інциденту журналісти розповіли про обурливу поведінку Мендель із представниками ЗМІ.

Next Post

Суд зобов'язав НАБУ відкрити кримінальну справу проти Кличка

Чт Жов 10 , 2019
Вищий антикорупційний суд зобов’язав Національне антикорупційне бюро (НАБУ) відкрити кримінальну справу проти мера Києва Віталія Кличка. Ініціатором справи виступили депутати Київської міськради, які підозрюють Кличко в можливому зловживанні владою і розкраданні коштів з міського бюджету, – передає “ЦензорНЕТ”. Депутати вважають, що Кличко разом з чиновниками КМДА і “Дирекції будівництва шляхово-транспортних […]
Виталий Кличко

Можливо ви пропустили?