В Україну в’їхали за добу ще понад 6 тисяч громадян

Минулої доби в Україну в’їхало 6,3 тисячі громадян, натомість виїхало понад 3,4 тисячі осіб, з них понад 1,3 тисячі іноземців.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

«За минулу добу прикордонники здійснили понад 11,9 тисячі пропускних операцій. 9 квітня на в’їзд в Україну оформлено 6,3 тисячі наших співвітчизників. Крім того, учора Україну залишили понад 3,4 тисячі осіб, з них понад 1,3 тисячі іноземців», – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, прикордонники у взаємодії з представниками санітарно-карантинних підрозділів провели температурний скринінг та опитування про стан здоров’я понад 8,5 тис. осіб, які прямували в Україну.

За результатами додаткових перевірок громадян лікарі ознак захворювання на Covid-19 не виявили. Разом з тим інформативні згоди про самоізоляцію оформлювалися встановленим порядком, до того ж усі громадяни отримали відповідні пам’ятки, наголошують у ДПСУ.

Next Post

Гасіння пожежі в Чорнобильській зоні триває

Пт Кві 10 , 2020
Державна служба з надзвичайних ситуацій продовжує гасити пожежі на території Чорнобильської зони, що спалахнули 4 квітня. «Станом на 7 год. 10 квітня у Зоні відчуження та безумовного (обов’язкового) відселення підрозділами ДСНС спільно з працівниками лісової охорони ДАЗВ продовжується гасіння пожеж на території Корогодського, Котовського і Денисовецького лісництв. Спостерігається горіння трав’яного […]
пожежа Чорнобиль

Можливо ви пропустили?