У Києві фура знесла відбійник і злетіла з моста

У Голосіївському районі Києва вантажівка Volvo впав з моста. Водій не впорався з керуванням, і автомобіль зніс на своєму шляху два стовпи і відбійник, а після падіння вниз і перекинувся.

Про це повідомляє “Інформатор“.

Жахливе ДТП сталося сьогодні близько 2:00 на Теремках. Як з’ясувалося, вантажівка їхала з боку Одеси по Окружній дорозі, але при заїзді на міст транспортної розв’язки, його різко почало нести вправо. Водій не впорався з керуванням, і фура знесла два стовпи і відбійник, а потім вилетіла з моста. Після падіння автомобіль перекинувся на правий бік.

Вантажівка пошкодила лінії електропередач, які впали на зустрічну фуру, а водій автомобіля Toyota не встиг зреагувати і напоровся дном легковика на елементи пошкоджених стовпів.

В результаті ДТП далекобійник не отримав серйозних травм і від госпіталізації відмовився. Можливо, причиною аварії стало те, що чоловік заснув, так як слідів гальмівного шляху патрульні не виявили.

Next Post

У Києві хлопець намагався передати наркотики у СІЗО квадрокоптером

Ср Лип 17 , 2019
У Києві 20-річний хлопець намагався переправити наркотики на територію Лук’янівського слідчого ізолятора за допомогою квадрокоптера. Про це пише gazeta.ua Його підозрілу поведінку помітили перехожі і повідомили в поліцію. Молодого чоловіка з наркотичною речовиною затримали на вулиці Дегтярівській. Він зізнався, що в пакетиках знаходиться метадон. Речовину вилучили, а хлопця затримали. За […]

Можливо ви пропустили?