У київському метро вводять нові правила: заборонять жебрацтво і грати на музичних інструментах

У київському метро ввели нові правила для пасажирів, згідно з якими буде заборонено користуватися цим видом транспорту людям, які займаються жебрацтвом, агітаторам, людям в нетверезому стані і неохайному одязі.

За нові правила проголосували 62 депутати Київської міської ради.

Також, в метро заборонили розклеювати рекламу, займатися агітацією, здійснювати підприємницьку діяльність, голосно вмикати музику та грати на музичних інструментах. Крім того, тепер не можна проводити масові заходи на станціях метро.

У той же час пасажирам з порушеннями зору дозволили їздити з собакою-поводирем, яка повинна мати нашийник, намордник, спеціальне посвідчення і пройти навчання в умовах метрополітену.

Згідно з новими правилами, пасажири метро повинні мати охайний зовнішній вигляд, бути в одязі, не має специфічного або неприємного запаху. Вхід в метро буде заборонений частково одягненим пасажирам, а також без взуття, або в нижній білизні.

Next Post

У Києві чоловік підпалив себе у залі ігрових автоматів

Вт Лис 12 , 2019
Чоловіка, який був в неадекватному стані, з опіками госпіталізували до лікарні. У Києві в ніч на 12 листопада стався незвичайний інцидент – в залі ігрових автоматів за адресою вулиця Попудренка, 9а чоловік намагався покінчити життя самогубством. Надзвичайна подія сталася близько 4:30, потерпілого одразу ж госпіталізували в лікарню, передає столичне видання Чоловік зайшов […]
самопідпал

Можливо ви пропустили?