У Києві поліцейські накрили порностудію з веб-моделями

У Києві чоловік орендував чотириповерховий будинок і зробив з нього порностудію. Зловмисник найняв на роботу 20 веб-моделей, двох адміністраторів, які на місці керували процесом і вербувальницю, яка проводила співбесіди.

Дівчата працювали в три зміни і отримували за зйомки 40% від загального прибутку, – повідомляє місцеве видання.

Приміщення було оснащено спеціальною технікою: освітлювальними приладами, веб-камерами і комп’ютерами. Крім того, кімнати, в яких проходили зйомки, облаштували елегантними меблями. Моделі працювали в режимі онлайн, деякі проживали в орендованому приміщенні. Правоохоронці провели обшуки в будинку, в якому відбувалися протиправні дії, в машині і квартирі організатора і в місці, де проводили співбесіди.

Під час процесуальних дій співробітники поліції затримали власника незаконного бізнесу. Ним виявився 31-річний житель Києва. За даним фактом почали кримінальне провадження за частиною 3 статті 301 Кримінального кодексу України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів).

П’ять учасників злочинної групи затримано в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України, їм оголошено про підозру. Суд обрав їм запобіжний захід: організатору – у вигляді домашнього арешту, а іншим – особисте зобов’язання, тобто виконувати вимоги, які від них вимагає слідчий суддя. Фігурантам загрожує до семи років позбавлення волі.

 

Джерело: Інформатор

Next Post

У київському метро встановлять табло зворотного відліку часу до прибуття поїздів

Пт Лют 8 , 2019
У київському метро встановлять табло зворотного відліку часу до прибуття поїздів Відповідне рішення підтримали сьогодні 73 з 84 депутатів Київради, – передає УНІАН. Згідно з рішенням, комунальному підприємству «Київський метрополітен» доручено здійснити необхідні організаційно-правові дії щодо встановлення на станціях табло зворотного відліку часу до прибуття поїзда. КМДА доручено спільно з […]

Можливо ви пропустили?