Правоохоронці викрили нелегальних мігрантів, які працювали на ринках у Києві

У Києві на двох ринках прикордонники виявили 15 іноземців, які перебували на території України з порушенням закону. Їх оштрафували загалом на понад 75 тис. грн.

Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби України.

Зазначається, що 26 листопада міжвідомча група прикордонників, співробітників СБУ та міграційної служби із рейдом навідалася на два столичних ринки. У результаті було перевірено близько сотні вихідців з країн та регіонів з високим потенційним міграційним ризиком.

Правоохоронці з’ясували, що 15 мігрантів-нелегалів перебували в Україні незаконно. На нелегалів склали адмінпротоколи й оштрафували загалом на понад 75 тисяч гривень.

Чотирьох нелегалів-іноземців найближчим часом депортують з України. Ще одного помістять у пункт тимчасового тримання іноземців.

Раніше ми повідомляли, що з 1 грудня у потягах знову можна буде прибати чай та каву. 

Next Post

Якою буде погода у грудні: хуртовини, налипання мокрого снігу, морози і разом з тим аномальне тепло

Сб Лис 28 , 2020
У грудні  синоптики прогнозують аномальні перепади температур. Морози будуть змінюватись потеплінням, можливі перепади від -3 до +2 градусів Цельсія. Це на 1-1,5 градусів вище середніх багаторічних значень. Відповідний прогноз розміщений на сайті Укргідрометцентру. Згідно з прогнозом синоптиків, місячна кількість опадів очікується 32-82 мм, на Закарпатті та в горах Криму до […]

Можливо ви пропустили?