У київському метро встановлять табло зворотного відліку часу до прибуття поїздів

У київському метро встановлять табло зворотного відліку часу до прибуття поїздів

Відповідне рішення підтримали сьогодні 73 з 84 депутатів Київради, – передає УНІАН.

Згідно з рішенням, комунальному підприємству «Київський метрополітен» доручено здійснити необхідні організаційно-правові дії щодо встановлення на станціях табло зворотного відліку часу до прибуття поїзда.

КМДА доручено спільно з метрополітеном вирішити питання фінансування заходів.

У пояснювальній записці до проекту рішення зазначається, що реалізація даного рішення потребуватиме додаткових витрат з міського бюджету.

«Реалізація цього проекту здійснюється в межах бюджетного фінансування КП« Київський метрополітен ». Обсяг коштів, необхідний для реалізації даної ініціативи, буде визначено після розробки проектно-кошторисної документації по встановленню на станціях метро табло зворотного відліку часу до прибуття поїзда », – йдеться в документі.

Next Post

Тролейбуси № 19 та № 23 курсують за зміненим маршрутом

Пт Лют 8 , 2019
Сьогодні, 8 лютого, у столиці змінено рух тролейбусів маршрутів №№ 19, 23 через продовження робіт із відновлення проїжджої частини після аварії на мережах «Київводоканалу». Про це повідомили у КП «Київпастранс». Як зазначається у повідомленні, рух тролейбусів маршруту № 19 організовано до Мотозаводу; маршруту № 23 – вулицею Ю. Іллєнка. Post Views: 958

Можливо ви пропустили?