Чоловік розтрощив пункт в‘їзду на Труханів острів

У столиці знову випадок вандалізму. Вчора, близько півночі, на пункті в‘їзду на Труханів острів чоловік варварськи розтрощив обладнання автоматичної системи. Зокрема, шлагбаум, світлофор, дві камери, контролер боларда та інші технічні засоби.

Як повідомив мер Києва Віталій Кличко, матеріальні збитки внаслідок пошкодженого комунального майна, за попередніми розрахунками, – майже 300 тисяч гривень.

Зараз комунальники працюють над відновленням системи. Особу руйнівника встановили, його затримала поліція.

Кличко підкреслив, що особисто проконтролює, щоб ця справа дійшла до суду.

Щоб кияни займалися спортом, активно і безпечно відпочивали, ми встановили систему обмеженого доступу для автівок і контролю швидкості на Трухановому острові. Ми працюємо, щоб Київ ставав гарнішим, а життя його мешканців – комфортнішим. Але, на жаль, є люди, які руйнують те, що створено за кошти громади і для громади столиці. Ці варвари повинні знати, що доведеться відповідати за подібні дії. Тоді думатимуть, чи варто “самостверджуватися” в такий спосіб”, – зазначив мер.

Next Post

Розбещував дитину в машині: у Києві затримали педофіла

Пн Сер 3 , 2020
У Києві правоохоронці спіймали педофіла, який розбещував підлітка. Про це повідомляє “Київ Оперативний”. Зазначається, що охоронці під час проїзду по вулиці Балукова помітили як в припаркованому автомобілі Lada 50-річний чоловік займався сексом із 13-річним хлопцем. Повідомляється, що чоловіка затримано та передано поліцейським. Наразі збоченця вже помістили до слідчого ізолятора та оголосили підозру […]
Педофіл

Можливо ви пропустили?