Під Києвом поліцейські зупинили «УАЗ» і знайшли в салоні застреленого ветерана АТО

У селищі міського типу Іванків поліцейський зупинили автомобіль «УАЗ» за порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування з водієм вони побачили на задньому сидінні труп чоловіка.

На тілі загиблого були помітні сліди від вогнепального поранення. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на прес-службу поліції Київської області.

49-річний водій «УАЗа» зізнався у вбивстві і розповів, що як раз їхав в поліцію. Як виявилося, двоє чоловіків разом випивали алкогольні напої, а в салоні автомобіля між ними виникла сварка. Тоді один з них дістав рушницю і вистрілив в товариша, який сидів ззаду. У машині знайшли зброю без документів і вилучили для проведення експертизи. Підозрюваний і загиблий раніше брали участь у війні на Донбасі.

Тіло 47-річного загиблого доставили в морг. За даним фактом порушено кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Next Post

Ірпінський переїзд закриють на ремонт

Пн Січ 20 , 2020
У середу, 22 січня, в Ірпені на Київщині протягом шести годин буде припинено рух автотранспорту через залізничний переїзд. Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі в. о. Ірпінського міського голови Андрій Літвинов із посиланням на лист Київської дистанції колії регіональної філії «Укрзалізниці». «Надійшов лист від “Укрзалізниці”. 22 січня з 9.00 до 15.00 буде […]

Можливо ви пропустили?