Поліцейські затримали іноземця, який вбив киянина на Майдані Незалежності

Затриманим виявився громадянин Республіки Казахстан. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі

Столичні поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Майдані Незалежності. Затриманим виявився громадянин Республіки Казахстан. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Про це повідомили в прес-службі поліції міста Київ.

Нагадаємо, подія трапилася близько 20:00 8 грудня. У підземному переході на Майдані Незалежності перехожі виявили труп чоловіка з ознаками насильницької смерті. У загиблого були ножові поранення.

В ході слідства стало відомо, що між потерпілим і невідомим в переході виник конфлікт, під час якого зловмисник кілька разів ударив свого опонента ножем у живіт, а після зник з місця НП.

Загиблим виявився 30-річний чоловік. Він помер до приїзду бригади «швидкої допомоги».

Підозрюваним виявився 44-річний громадянин Республіки Казахстан. Щоб його не зловили, він постійно змінював місця перебування і міняв одяг.

Раніше ми повідомляли, що на Солом`янці знесли старовинний будинок.

Next Post

Справа Шеремета: Антоненка залишили у СІЗО попри погіршення стану здоров’я

Чт Гру 17 , 2020
Шевченківський районний суд Києва залишив у СІЗО музиканта Андрія Антоненка, якого підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета, попри погіршення стану його здоров’я та можливе інфікування коронавірусом. Відповідне рішення ухвалила колегія суддів 17 грудня. «Суд ухвалив: клопотання захисника Кругового, що діє в інтересах Антоненка, про зміну запобіжного заходу з тримання під вартою на особисте […]
Андрій Антоненко

Можливо ви пропустили?