Нардеп Гончаренко через суд зажадав запустити метро Києва

Нардеп від ЄС Олексій Гончаренко заявив, що подав у суд на Кабмін з вимогою відкрити метрополітен у Києві. Про це Гончаренко повідомив у своєму Телеграм-каналі.

Народний депутат від фракції “Європейська Солідарність” Олексій Гончаренко подав позов до Окружного адміністративного суду на рішення Кабінету міністрів України про закриття метро. Гончаренко заявив, що вважає цей крок незаконним та навіть злочинним проти українців.

Нардеп нагадав, що тисячі людей, серед яких медики,не можуть нормально дістатися роботи. Гончаренко вважає, що уряд безвідповідально підійшов до рішення відрізати людей від транспорту, не прорахував усі можливі наслідки, а просто наосліп зробив впевнений крок до знищення економіки міста.

Джерело

 

Next Post

Київські медики отримали доплату за роботу з хворими на COVID-19

Чт Кві 23 , 2020
У Києві лікарі, які працюють з пацієнтами з підозрою на коронавірус та з хворими на COVID-19, отримали доплати до зарплати за роботу у березні. Про це в ефірі hromadske розповіла директорка департаменту охорони здоров’я КМДА Валентина Гінзбург. Доплата у розмірі 9 посадових окладів. «Київська влада виділила 10,8 млн грн на […]
covid 19

Можливо ви пропустили?