На Осокорках ліквідували велике стихійне звалище

Дарницька районна в місті Києві державна адміністрація спільно з місцевими активістами змогли ліквідувати звалище та вивезти понад 50 тон сміття.

Так було. Фото: Дарницька районна в місті Києві державна адміністрація

“Особлива і безмежна подяка за небайдужість та цілеспрямованість працівникам відділу контролю за благоустроєм Дарницького району Олені Горбенко і Олександру Тертишному. Наші інспектори приклали неймовірні зусилля задля ліквідації сміттєзвалища.

Так було. Фото: Дарницька районна в місті Києві державна адміністрація

Наразі наближаємося до кінцевої ліквідації.

І потрібно нагадати собі, що ми люди. І тільки від нас залежить чистота власного будинку та подвір’я, адже все починається з малого. Дарничани повинні розуміти, що чисто не там де прибирають, а там де не смітять!” – зазначає місцева мешканка, екологічний активіст Тетяна Рябенко.

Next Post

Цегляні стіни Байкового кладовища розберуть

Чт Сер 8 , 2019
КМДА планує розібрати цегляні стіни Байкового кладовища. Про це йдеться у тендері на Prozorro, який оголосила комунальна ритуальна служба «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування». Очікувана вартість капітального ремонту складає 22 мільйона гривень. Підрядник має провести роботи протягом 2020 року. Тендер відбудеться 23 серпня. Згідно з тендерною документацією, цегляні стіни має […]
Байкове кладовище

Можливо ви пропустили?