Спалах Covid-19 під Києвом: коронавірус підтвердили ще у 12 осіб

У гуртожитку Вишневого, де зафіксовано спалах коронавирусной інфекції, Covid-19 підтвердився ще у 12 осіб, з них 6 дітей. Про це повідомив заступник міського голови Георгій Майсурадзе.

«Станом на приблизно 10 хвилин тому ми отримали першу інформацію, з 80 тестів оброблено 32, з них, на жаль, 12 позитивні. З цих 12 – 6 дорослих та 6 дітей. Ми чекаємо до кінця дня наступних результатів », – сказав Майсурадзе.

Також він зазначив, що на четвер, 23 квітня, запланована перевірка ще 12 кімнат.

«Люди з якихось причин вчора під час обходу не показали, що вони є. Тому ми сформували додатковий список, і завтра буде ще один виїзд », – зазначив він.

За словами заступника міського голови, влада сформувала гуманітарну допомогу людям, які знаходяться на карантині в гуртожитку. Також готується процес забезпечення їх питною водою.

«Це гуманітарна допомога з боку бізнесу міста, міської ради. Зараз ми організовано здійснюємо передачу по поверхах. Є у нас певний запас, ми до кінця дня сьогодні завершимо цей процес. Також ми готуємо процес забезпечення питною водою. Паралельно йде процес забезпечення дезінфікуючими засобами », – підкреслив він.

Як повідомлялося, серед мешканців гуртожитку підтвердили лабораторно 12 випадків зараження, 2 людини вже померли, після цього міська влада почала поголовне тестування всіх мешканців будинку, і з перших 50 мешканців інфекцію виявили у 26 осіб.

За словами заступника голови міста Георгія Майсурадзе, тестувати на коронавірус мешканців гуртожитку, яке стало епіцентром спалаху хвороби в Вишневому під Києвом, закінчать в середу, 22 квітня.

Джерело

Next Post

Від пожежі у Чорнобилі врятували червонокнижне лоша Пржевальського

Чт Кві 23 , 2020
Пожежі у Чорнобильській зоні, які досі намагаються загатисти рятувальники, завдали величезної шкоди екосистемі. Лихо вбило сотні тварин та дерев. Лісники виявили на згарищі кинуте маленьке лоша – конячку Пржевальського. Тварина бродила сама та потребувала опіки та оперативної допомоги ветеринарів, повідомив у фейсбуці Чорнобильський радіаційно-екологічний біосферний заповідник. Малюку лише близько 2 тижнів. Волонтери-зоозахисники […]
лоша пржевальського

Можливо ви пропустили?