У Києві зник трирічний хлопчик: всі деталі і фото дитини

Розшукують не тільки дитини, але і жінку, яка була з хлопчиком на момент зникнення

У Києві зник трирічна дитина. Повідомлення про розшук маленького Петриченко Платона Микитовича з’явилося на офіційній сторінці по розшуку поліцією дітей ввечері в понеділок, 8 липня.

Розшуком дитини займається Дніпровське управління Національної поліції міста Києва.

Ймовірним місцем зникнення хлопчика називають Гідропарк. Однак є відомості, що дитина може перебувати на території міста Біла Церква на Київщині.

Петриченко Платон народився 10 липня 2016 року. До того ж в поліції просять повідомити про місцезнаходження жінки, що зображена на фото. Про те, чи є вона матір’ю Платона, не уточнюється.

“Зверніть увагу! Можливо хтось бачив хлопчика або жінку, зображену на фото! З дитиною або без!” – написано в повідомленні.

При наявності будь-якої інформації про можливе місцезнаходження дитини, просять повідомляти за номером 102.

Next Post

Під Національною радою з питань телебачення і радіомовлення пройшла акція протесту

Вт Лип 9 , 2019
Під Національною радою з питань телебачення і радіомовлення пройшла акція протесту у зв’язку із ситуацією, що склалася навколо телемосту NewsOne і Россія-1. Не обійшлося без конфліктів. На акції були присутні близько 150 осіб, проходила  переважно мирно. Протестувальники запалили фаєри вимагаючи від Ради, яка  проводила позачергове засідання, скасування ліцензії пропагандистському каналу […]

Можливо ви пропустили?