У Києві закривають заклади торгівлі, крім продуктових, аптек та АЗС

У Києві не працюватимуть торговельні центри, закриваються магазини за виключенням продуктових та господарських магазинів та аптек. Працюватимуть АЗС, банки та банкомати.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко, передає пресслужба мера.

“Столиця продовжує убезпечувати і упереджувати ситуацію з можливим розповсюдженням коронавірусу. Міська влада посилює обмежувальні заходи в Києві. Ми повинні виграти час! Ми повинні зменшити шанси вірусу на розповсюдження столицею і Україною! Суворі та своєчасні заходи є вирішальними для стримування стрімкого поширення вірусу COVID-19 на території столиці”, – наголосив Віталій Кличко.
Він зазначив, що з 17 березня у Києві максимально обмежується:
– Пересування людей між містом Києвом та іншими населеними пунктами України.
– Проведення культурних, спортивних, соціальних, релігійних та інших заходів за масовою участю громадян.
– Робота закладів громадського харчування. Не працюватимуть заклади швидкого харчування, ресторани, кафе, бари. Вони зможуть приймати онлайн замовлення на доставку їжі.
– Не працюватимуть і торговельні центри. За виключенням продуктових та господарських магазинів та аптек.
Працюватимуть АЗС, банки та банкомати.

Тимчасово призупиняється і робота:

– Спортивних комплексів і залів.
– Закладів побутового обслуговування населення. – СПА салонів, салонів краси, саун, косметологічних кабінетів, кабінетів масажу, перукарень, тату салони та інших.
– Розважальних закладів – дискотек, нічних клубів, комп’ютерних клубів.

“Ми розуміємо, що це незручності для мешканців міста та втрати для бізнесу. Але вони – вимушені та тимчасові. Прибутки та гроші – важливі. Та здоров’я і життя людей – найважливіше! І ми повинні дбати перш за все про це!” – додав мер Києва. 

Next Post

У КМДА запевнили, що рішення про закриття Києва на в’їзд та виїзд не ухвалювали

Пн Бер 16 , 2020
Також Микола Поворозник розповів, чи будуть скасовані маршрутні, автобусні перевезення, у тому числі приміські Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, заявив, що рішення про закриття Києва на в’їзд та виїзд не ухвалювали. Про це він сказав під час брифінгу КМДА щодо ситуації з коронавірусом. “Щодо наступних питань – чи будуть […]
Знак Київ

Можливо ви пропустили?