На станції київської електрички «Вишгородська» ліфт не працює майже рік

ліфт

Вже 10 місяців ліфт на ремонті.

Про це пише киянин Олег Рівтін.

Чоловік порахував, що ліфт не працює понад 1/3 від усього часу експлуатації.

“Так, ліфт на станції міської електрички Вишгородська не працює вже 10 місяців. Десять бляха місяців вони не можуть полагодити ліфт на станції, якою користуються тисячі містян щодня. Це на секундочку понад 1/3 від усього часу існування ліфту. Його встановили у червні 2019. Тобто більше третини часу життєво важлива техніка не працює, містяни страждають, а у чиновників лапки. Вони навіть не знають коли він ламається, бо як кажуть в офіційній відповіді “не здійснюють конкретний облік з точною датою виходу з ладу ліфту”, – обурюється Рівтін.

За словами громадського активіста, спочатку ліфт вирішили включати і вимикати тільки на вимогу: «охоронець на станції сам вирішував, кому можна їхати, а кому ні». Впродовж цього часу ліфт постійно ламався.

Next Post

Сьогодні в Україні вшановують пам’ять жертв Бабиного Яру

Ср Вер 29 , 2021
29–30 вересня виповниться 80 років, відколи у Бабиному Яру в Києві були вбиті перші жертви нацистської політики винищення – майже 34 тисячі київських євреїв. Маховик смерті забрав упродовж 1941-1943 років життя близько 100 тисяч людей – євреїв, ромів, полонених червоноармійців, пацієнтів психіатричної лікарні, цивільних заручників, українських націоналістів і радянських партизанів, […]
бабин яр

Можливо ви пропустили?