Україну накриє сніговий циклон, який рухається на Київ від Чорного моря

В Україні в ніч на 21 січня прийдуть 10-градусні морози, країну накриє сніговий циклон, який почнеться в Одеській області, підтягнеться по лінії Одеса-Харків і охопить всі, що уздовж цієї смуги, до Вінницької, Черкаської, Полтавської та Київської області.

На інших територіях країни – сухо.

У ніч на понеділок і завтра вранці сильні опади очікуються на півдні України, на сході, в районах Кропивницького, Дніпра і Полтави. Очікується фаза опадів – від снігу до мокрого снігу, в залежності від температури повітря. На решті території спокійно, без опадів.

Протягом денний 21 січня циклон зрушиться в східному напрямку, тому негода протримається лише у східних областях, в Криму та Приазов’ї. У більшості областей переважатиме суха погода.

Вночі очікується -4 …- 12 градусів, завтра вдень -2 …- 7 градусів. На півдні України вночі від 2 тепла до 3 морозу, вдень у понеділок 0 … + 4 градуси, в Криму до +6 градусів.

У Києві 21 січня погода передбачається сухий, хіба що найближчої ночі випаде сніг. У столиці найближчої ночі морози виявляться м’якше, -4 …- 6 градусів, в околицях до -9 градусів, завтра вдень -3 …- 5 градусів. На дорогах слизько.

Джерело: Інформатор

Next Post

Стріляв у людей: в одному з районів Києва чоловік бив дружину на очах у перехожих

Пн Січ 21 , 2019
У Києві у дворі будинку за адресою Тампере, 13 чоловік бив свою дружину. Після того, як перехожі спробували їх разбороніть, він дістав пістолет і кілька разів вистрілив в них. Інцидент стався близько 16:00. Як повідомив один з очевидців події, він зі своїм другом гуляв по вулиці Тампере, коли побачив чоловіка, […]
Полиция-Киев

Можливо ви пропустили?