У КМДА запевнили, що рішення про закриття Києва на в’їзд та виїзд не ухвалювали

Також Микола Поворозник розповів, чи будуть скасовані маршрутні, автобусні перевезення, у тому числі приміські

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, заявив, що рішення про закриття Києва на в’їзд та виїзд не ухвалювали. Про це він сказав під час брифінгу КМДА щодо ситуації з коронавірусом.

“Щодо наступних питань – чи будуть закривати місто на в’їзд чи виїзд. На сьогодні я вам зачитав протокол комісії. Таке рішення у частині закривання на в’їзд чи на виїзд – таких рішень ніхто не ухвалював і поки що на сьогодні таких рішень не планується ухвалювати”, – зазначив Поворозник.

Також він розповів, чи будуть скасовані маршрутні, автобусні перевезення, у тому числі приміські.

“Це питання у більшій частині до відповідних урядових комісій, які мають регулювати питання. Я вам нагадаю, що обмеження пересування людей – це виключно норма, яка була запропонована КМУ. Скасування маршрутів, поїздів – це питання до КМУ, який має врегулювати чи внормувати питання перевезення пасажирів між містами в Україні”, – додав перший заступник голови КМДА.

Джерело

Next Post

Київ скасував проведення ярмарок через коронавірус

Пн Бер 16 , 2020
Проведення ярмарок заборонять з наступного тижня У Києві скасували проведення щотижневих сільськогосподарських ярмарок у рамках боротьби з поширенням коронавірусу. Про це під час брифінгу заявив перший заступник голови Київської міської держадміністрації Микола Поворозник, повідомляє кореспондент РБК-Україна. Поворозник уточнив, що ярмарки скасують вже з наступного тижня. Джерело Post Views: 983
Продуктовые ярмарки Киев

Можливо ви пропустили?