У Києві чоловіку стало нудно і він “замінував” власний будинок

замінував будинок

Столичні правоохоронці отримали повідомлення про замінування житлового будинку на вулиці Вишняківський у Дарницькому районі. Як виявилося, чоловіку було сумно і він таким чином намагався розважити себе.

Заявник, який зателефонував на екстрений номер 102 повідомив, що до нього нібито підійшов невідомий та розповів про закладену вибухівку у підвалі багатоповерхівки. Правоохоронці евакуювали з будинку понад 50 мешканців та обстежили приміщення й прилеглу територію будівлі, жодних небезпечних і підозрілих предметів не виявивши, інформує пресслужба поліції Києва.

Протягом доби оперативники затримали підозрюваного, яким виявився раніше судимий за крадіжку 31-річний киянин, «замінувавший» власний будинок. Він розповів, що того дня в нього був поганий настрій і таким чим вирішив розважитися, спостерігаючи за роботою поліції. Слідчі відкрили кримінальне провадження за неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян. Правопорушнику загрожує до шести років тюремного ув’язнення.

Джерело

 

 

Next Post

У Києві затримали групу осіб, які утримували в рабстві понад сотню людей

Чт Вер 9 , 2021
Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури. На залізничних вокзалах Києва, Дніпра та Одеси учасники злочинного угруповання підшуковували людей, які не мали постійного місця проживання. Їм пропонували роботу у Дніпропетровській області. За вирощування та збір сільськогосподарської продукції обіцяли платити від 3000 до 4000 гривень на місяць. Окрім того, жертв заманювали […]
Рабстві

Можливо ви пропустили?