У Києві розповіли про вчорашній розстріл у Гідропарку: 11 пострілів та смерть бізнесмена

Як відомо, вчора, 23 грудня, біля кафе у столичному Гідропарку був розстріляний чоловік. Як з’ясувалося трохи пізніше, жертвою кілера став київський бізнесмен.

Вбивця встиг випустили мінімум 11 куль, про це повідомили кореспонденти УНН з посиланням на власне джерело в поліції. Прізвище вбитого встановлено: Бахвалов.

Нагадаємо, що трагедія сталася близько 15.00. Під час вбивства київський підприємець (1978 року народження) сидів у власній автівці, на задньому сидінні. Також у автівці на час пострілів знаходилася жінка, яка на щастя не постраждала.

Також відомо, що нападник приїхав на місце злочину на Mercedes-Benz. Після пострілів він сів у автівку та швидко поїхав з місця вбивства. Машину, на якій він приїхав, знайшли спаленою під мостом Патона.

Джерело

Next Post

У Києві п’яна пенсіонерка врізалася у маршрутку, постраждали шестеро осіб

Вт Гру 24 , 2019
У понеділок ввечері, 23 грудня, у Дніпровському районі Києва 67-річна жінка за кермом Mitsubishi ASX влаштувала масштабну ДТП. Як повідомляє Інформатор, рухаючись по вулиці Євгена Свертсюка, вона зіткнулася з Toyota і Renault, після чого протаранила автобус Богдан з пасажирами. У результаті події до лікарні було госпіталізувано шістьох пасажирів маршрутки. У крові винуватиці ДТП було виявлено 2,20 проміле алкоголю, що в 11 разів перевищує допустиму […]

Можливо ви пропустили?