Прокурор Кулик побудував додатковий поверх в елітному ЖК в центрі Києва, – ЗМІ (ВІДЕО)

Прокурор Костянтин Кулик незаконно побудував додатковий поверх на кількасот квадратних метрів в елітному житловому комплексі Diplomat Hall у Києві. Будівництво відбувалося під під час розслідування його незаконного збагачення.

Про йдеться у розслідуванні журналістів програми “Наші Гроші” на Bihus info.

У житловому комплексі Diplomat Hall на Жилянській 59 родина Кулика має дві квартири загальною площею понад 400 кв.м.

Одна квартира в цій будівлі коштує в середньому 300 тисяч доларів.

Крім того, у родини Кулика в “Дипломат Холі” два гаражі і одне приміщення на даху (88 кв.м).

Одна з квартир записана на співмешканку Кулика Ірину Німець.

Журналісти стверджують, що фахівці Київської райдержадміністрації, які приїжджали з перевіркою, у своєму звіті написали, що будівництва додаткого, 14-го, поверху не побачили.

Крім того, будівництво “поверху Кулика” не погоджували ані Департамент з питань державного архітектурно-будівельного контролю Києва, ані Державна архітектурно-будівельна інспекція.

В Єдиному реєстрі документів відсутня інформація щодо видачі документів, що дають право на будівництво об’єкту по вулиці Жилянська 59, приміщення 1420.

Також, з розслідування випливає, що 14-й поверх для Кулика будувався під час розслідування незаконного збагачення прокурора.

Нагадаємо, Костянтину Кулику, заступнику глави департаменту міжнародно-правового співробітництва ГПУ, який заявив про оголошення підозри 12-ом особам з оточення Петра Порошенка, пообіцяли керівну посаду у Генпрокуратурі після обрання Володимира Зеленського президентом.

Next Post

Три дівчинки-підлітка вистрибнули з вікна психічної лікарні

Вт Лис 5 , 2019
Інцидент стався в ніч з 4 на 5 листопада в Києві по вул. Кирилівській, 103. Тут розташована психіатрична лікарня імені Павлова, повідомляє “Інформатор”. Встановлено, що дві дівчинки віком 15 років і одна 17-річна вирішили таким чином втекти з лікарні. Близько 23.37 вони вистрибнули з вікна на третьому поверсі. В результаті падіння […]
самогубство

Можливо ви пропустили?