Як працюватиме київський метрополітен в разі нападу Росії

Інформацію про порядок роботи найбільшого київського бомбосховища розповіла заступниця начальника метро Наталки Макогон в етері “Українського радіо”.

За словами чиновниці, метро є об’єктом цивільного захисту, оскільки перші станції були запущені під час “холодної війни”. Персонал та служби регулярно проводять тренування, а інфраструктура підземки перебуває в стані постійної готовності.

Вона зазначила, що метро в разі небезпеки перевозитиме пасажирів з небезпечного місця у потенційно безпечне, поки це буде можливо. Тому людей не триматимуть під землею, якщо буде можливість вивезти їх у потенційно безпечне місце. За необхідності підземка буде перевозити людей протягом всього періоду небезпеки.

Щодо оплати проїзду в разі надзвичайної ситуації Макогон заявила, що усі вказівки надходять із центрального штабу і це стосуватиметься не лише метрополітену, а всіх транспортних підприємств.

Раніше ми повідомляли, що екс-працівниця Укрпошти розкрала на марках 800 000 гривень.

Next Post

У Києві за 4 дні автомобілі-"фантоми" зафіксували вже більше 4 тисяч порушень швидкості

Сб Січ 29 , 2022
За 4 дні автомобілі-“фантоми” зафіксували вже більше 4 тисяч порушень швидкості Про це написав перший заступник начальника Патрульної поліції Олексій Білошицький у Facebook Він зазначив, що наразі результати такі: “Станом на сьогодні вже маємо 4212 винесених постанов за правопорушеннями, зафіксованими фантомами в автоматичному режимі”. Як підкреслив Білошицький, “всі 4 фантоми в строю”. […]
Фантоми

Можливо ви пропустили?