У Києві шукають родичів молодого чоловіка з втратою пам’яті

У Києві розшукують родичів молодого чоловіка з втратою пам’яті, який вже три місяці лежить в Київській міській лікарні № 17.

Про це розповів Михайло Кацко на своїй сторінці в Facebook.

Молода людина потрапив до лікарні після того, як його збила машина. В даний час він лежить хірургічному відділенні політравми під статусом «невідомий».

Прикмети: на вигляд 23-30 років, волосся русяве, очі сірі, ріст- 165-175 см, на тілі є татуювання. У той день, коли його доставили до медзакладу, чоловік був одягнений в сіру куртку, чорні джинси (під ними чорні спортивні штани), чорну шапку, чорні черевики, чорний светр.

«Це ті опису одягу, які є в лікарні. На фото зараз хлопець, можливо, більш худий, ніж в звичайному житті », – уточнив Михайло.

Ті, хто дізнався молодої людини або знає його родичів, можуть зв’язатися з волонтером Юрієм Галичем по телефону: (095) 663 88 22.

https://www.facebook.com/KatskoMS/posts/1974173335971592

 

Джерело: Інформатор

 

Next Post

Київський шкуродер напав на дружину і дитину

Ср Січ 23 , 2019
Столичний шкуродер, який раніше жорстоко вбив собаку, на цей раз познущався над своїми дружиною і дитиною. Про це у своєму Facebook повідомила зоозахисниця Євгенія Прокопенко. За її словами, інцидент стався 20 січня в Києві. «Подзвонила ридаюча Алена, що її чоловік Кобзар Юрій Сергійович 09.05.1982, обчислив де вона зараз живе, ховаючись […]
Поліція

Можливо ви пропустили?