Студентів зазивають стажуватися в уряді

Студентів запрошують на безкоштовні стажування в уряд України.

Українських студентів запрошують на безкоштовні стажування в центральні органи виконавчої влади в рамках Національної програми. Про це повідомляється на сайті відомства.

Уточнюється, що техмесячная стажування (з березня по червень 2019 роки) надається в рамках пілотного проекту. Перед її початком учасники Програми пройдуть одноденний вступний тренінг і отримають можливість відвідати лекції та семінари по нормопроектування, аналізу політики і т.д.

У повідомленні говориться, що графік стажування можна буде поєднати з навчанням. Стажери зможуть вибрати напрямок роботи, яку вони хочуть виконувати. При цьому наголошується, що робота на стажуванні не оплачується, але студенти можуть розраховувати на рекомендаційні листи.

Також уточнюється, що стажисти-випускники можуть пройти конкурс і отримати роботу в міністерствах, проектних офісах при міністерствах або інших державних установах і агентствах

Next Post

Кияни хочуть прибрати пам'ятник дружби з Москвою

Пт Бер 8 , 2019
Кияни просять прибрати зі столиці пам’ятник дружби з Москвою. Кияни просять демонтувати пам’ятник дружби між Києвом і Москвою в Голосіївському районі Києва. Відповідна петиція за номером 8598 зареєстровано на сервісі електронних петицій Київської міської ради, – пишуть УНН. “На цьому місці пропонується встановити пам’ятник героям АТО, ООС або інший патріотичний […]

Можливо ви пропустили?