У столичному парку запрацював світловий пішохідний фонтан

У парку Партизанської слави почав працювати новий світловий пішохідний фонтан. Наразі тестують різні програми роботи фонтану.

Вода в фонтані рухається у двох напрямках: падає, мов водоспад, з арок та підіймається знизу, утворюючи пішохідний фонтан. Про це повідомив столичний очільник Віталій Кличко.

– Серед програм роботи водограю будуть «хвилі», «сходинки» та інші візерунки з води. Підсвічування фонтану має вражаючу палітру відтінків кольорів. А, натиснувши спеціальні сенсорні кнопки, ви зможете створювати свої програми, – зазначив мер.

Капітальний ремонт парку Партизанської слави зараз перебуває на завершальній стадії. Там будуть облаштовані доріжки з ФЕМ-покриття, відремонтована громадська вбиральня та бювет, нові лави та урни, здійснюють благоустрій території.

Джерело

 

Next Post

Дубінський очолив осередок "Слуги народа" у Київській області

Нд Чер 14 , 2020
Перед нардепом поставив завдання президент Володимир Зеленський. Народний депутат Олександр Дубінський очолив Київську обласну організацію партії “Слуга Народу”. Про це повідомляє пресслужба політсили 14 червня. Рішення про призначення Дубінського ухвалили члени обласної партійної організації під час конференції регіонального партійного осередку та було затверджено Вищою радою партії. Читайте також: Дубінського каже, […]
Дубинский

Можливо ви пропустили?