Мер Києва Віталій Кличко госпіталізований в Австрії

У Віталія Кличка стався рецидив старої травми спини.

Мер Києва знаходиться на обстеженні в австрійській клініці в місті Санкт-Йоганн-ін-Тіроль. Про це в коментарі LIGA.net повідомила прес-секретар Оксана Зінов’єва.

26 січня мер Києва Віталій Кличко був доставлений з швейцарського Давоса, де закінчився економічний форум, в австрійську клініку на обстеження.

“Віталій Кличко проходить обстеження і реабілітацію в Австрії. У нього загострення наслідків старої травми спини”, – сказала прес-секретар.

Вона додала, що травма не пов’язана з прогулянкою на лижах. “Деталі мені не відомі. Хірургічних втручань не було”, – сказала вона.

Крім того, прес-секретар не повідомив про дату повернення мера до своїх обов’язків міського голови. При цьому додала, що в зв’язку з тим, що сталося, мер відклав робочий візит в Осло.

Джерело: Інформатор

Next Post

Більше ста чоловік в Києві травмувалися через ожеледицю на вихідних

Вт Січ 29 , 2019
За вихідні в Києві від ожеледиці та погіршення погодних умов постраждали більше 100 осіб. За вихідні в Києві через ожеледицю постраждали 112 осіб, дітей серед них немає. Про це в коментарі журналісту УНН повідомила керівник прес-служби Департаменту охорони здоров’я КМДА Наталя Вишневська. “За 26 січня постраждали (від ожеледиці – ред.) […]
крига, ожеледиця

Можливо ви пропустили?