У Києві невідомі захопили спортклуб, поліція пішла на штурм

У Дарницькому районі Києва в ніч на вівторок, 23 квітня, група невідомих забарикадувалися у спортивному клубі. Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Зранку працівники клубу та місцеві викликали поліцію, якій довелося йти на штурм будинку.

«Штурм закінчився доволі швидко. Нині ситуація довкола спортклубу доволі спокійна. На місці залишаються десятки силовиків, а також працівники клубу, які заявили про рейдерське захоплення вночі», – розповів кореспондент з місця події.

За його даними, невідомі вдерлися до спортклубу, зачинили двері і нікого не впускали. Зараз у приміщенні працює адміністрація клубу і слідчі. Самих рейдерів затримали і доправили до відділку поліції. Відомо, що цей клуб намагаються захопити вже не вперше. Два роки тому тут сталася стрілянина, внаслідок якої постраждали люди. Цього разу обійшлося без постраждалих.

Фото: Роман Пєтушков

 

Next Post

Загадковий Київ: будинки-тезки з Саксаганської вулиці

Вт Кві 23 , 2019
На вулиці Саксаганського в Києві є два будинки, що, на перший погляд, не мають нічого спільного. Проте, на них варто звернути увагу. За номером 72 знаходиться міський кожвендиспансер. Цей будинок у 1906-1914 роках збудував архітектор Йосиф Зекцер для лікаря Оскара Каміонського. А трохи далі, знаходиться будинок під номером 58. Він […]

Можливо ви пропустили?